29 jul

Den gode danske sommer

For dælen hvor har jeg ledt og ledt efter en afbudsrejse i den periode hvor vi havde dårligt vejr herhjemme. Jeg er egentlig ikke så meget for varme ferier ved poolen, men har dog fået lysten lidt tilbage når man har tre ugers ferie, og de første to uger så starter med regnvejr og lave temperaturer.

Men lige da jeg var ved at få en mindre nedtur over at mine tre ugers ferie bare skulle bestå af regnvejr, så kom der endeligt lidt dejligt sommervejr! Hvor jeg dog har hungret efter at få lidt sol på min hud. De lange sommeraftener, hvor man rent faktisk kan sidde udenfor og bare nyde vejret er helt fantastisk. En god kold flaske hvidvin, mens man lytter lidt til noget dejligt 90’er musik, eller måske lidt Jazz. Nogle vil måske mene at det ikke er måden hvorpå man skal nyde sommeren, men jeg synes det er helt fantastisk at gøre det på denne måde.

vin

Det gode vejr, og de mange timer i haven har fået mig til at overveje nogle ting. Når man sidder stille og bare nyder vejret, stilheden og ferien, så kommer man ofte til at tænke på de ting man for forsømt i hverdagen. I en meget travl hverdag hvor jeg arbejder som forsvarsadvokat, så er der nogle ting i hjemmet man ikke rigtig får taget sig tiden til at tage sig af.

Min have har jeg længe trængt til at få en ordenligt tur, men jeg skal være ærlig at indrømme jeg egentlig ikke rigtig magter det, og lysten til at sidde på knæ er der ikke. Men jeg kan godt lide at min have er pæn, og det kan godt blive et mindre problem.

minhave

En kollega fortalte mig en dag, at han havde lidt det samme problem, og vi snakkede om mulighederne, og han har fået et firma til at varetage hans havepleje helt og addeles. De klarede både komplet haveservice og myrebekæmpelse. Og så har de en aftale der strækker sig lidt, sådan at de hele tiden kan være glad for deres have. Jeg har kontaktet firmaet, og vi har valgt at gøre det samme 🙂

God sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *