1 aug

Skal jeg have ny hjemmeside?

Hej igen,

Selvom det ikke er lang tid siden at jeg har startet min blog/hjemmeside op, så har jeg alligevel gået og leget lidt med tanken om at få lavet en professionel hjemmeside. Grunden til at jeg overvejer om jeg skal have en ny hjemmeside er fordi jeg ikke synes den er god på mobil.

Så det er helt klart noget jeg vil tænke mere over, da jeg også gerne vil have at I som besøgende har en god oplevelse når I besøger hjemmesiden. Dette tænker jeg at jeg ville kunne gøre muligt ved at få oprettet en ny hjemmeside, som appelerer lidt mere til målgruppen. Men som sagt, det vil jeg gå mere i tænkeboks med.

Hvad er der ellers nyt under solen? (fantastisk ordsprog, man må antage at alt der er nyt er under solen)
Jeg har købt en kanin. Det må være det mest fantastiske der er sket siden sidst. Eller fantastisk er måske et stort ord, men jeg synes det er sjovt, og min lille niece synes den er meget sød. Hun har endda fået lov at give den navnet, og den kom derfor til at hedde guffy. Jeg har svært ved lige at forstå navnet, men jeg tror måske det har noget at gøre med hun hele tiden sagde “Se Kent, den guffer gulerødder!” (Ja, vi gav den gulerødder, det skal man give kaniner 😉 )

kaninenguffy

Skuffelsen efter ikke at have været på ferie har lige så stille lagt sig, og jeg er begyndt at overveje hvor turen måske skal gå hen til næste år. Jeg har altid godt kunne tænke mig at komme et smut til Mallorca. Jeg var på Kreta sidste år, og selvom det var fantastisk, så synes jeg altid det er rart at se noget nyt. Jeg elsker at opleve ting, hvilket også er grunden til jeg gerne vil til Mallorca. Der skulle være meget flot at se i Spanien.

Jeg planlægger videre, og passer guffy så godt jeg kan! 🙂

mallorca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *