2 aug

Nøglesnor læder: Er det sommerens hit?

Så fik jeg igen tid til at skrive et indlæg – Læs med :- ))

I dag skal det omhandle, hvad jeg tror der er sommeren største hit – eller i hvert hvad der blev mit.

  • Artikel skrevet af: Kent
  • Sidst redigeret og skrevet: 02.08.2016
  • Nøglesnor læder: Er det sommerens hit?

Hvad er der sket siden sidst … 

Siden sidst er der sket det, at jeg fik en ekstra stor udbetaling fra mit arbejde, grundet overarbejde. Derfor besluttede jeg at tage på en lille ferie, herhjemme i dejlige Danmark. Familien og jeg lejede et et lækkert lille sommerhus ved Vesterhavet. Her tilbragte vi 2 uger, med leg og grin. Især havde vi nogle lækre sommeraftner med grillmad, og ikke mindst nogle flasker Domaine Fouassier, Le Clos de Bannon, som er en forholdsvis billig, men meget forførende syrlig vin fra Sancerre, Loire i Frankrig. Du kan måske fornemme min begejstring 🙂

Sommerens påfund!

I forbindelse med vores dejlige sommerophold på Vestkysten, gjorde jeg et fantastisk køb. Jeg er en mand med store armbevægelser, der tit er på farten – og sådan er det også når jeg er i sommerhus. Der skal altid ske noget, men det gør så også at man ikke altid kan holde styr på sine nøgler. Derfor anbefalede min kone mig, at købe en nøglesnor, således jeg altid havde mine nøgler tæt på mig.

En nøglesnor er ikke kun smart at se på, men også fantastisk brugbar her i sommersolen, hvor shorts og kjoler uden lommer er prominente, hvad end det er bilnøglen eller nøglen til sommerhuset, så har den vist sig at være et af de vigtigste redskaber i min og mange af mine bekendtes ferie. Jeg vil stensikkert også benytte mig af denne keyhanger, når det igen bliver hverdag.

En god ferie

I min egen ferie låste jeg bare alle mine ting i bilen, og gik ellers rundt i en teknologi fri zone. Det var dejligt at være uden bekymringer, for at glemme eller tabe nøglerne ud af mine shorts, selv da jeg var ude at bade i Vesterhavets blå bølger. Nøglesnor læder er også forholdsvis holdbart, det lækre læder er ret massivt, tyveri ville også kræve en større indsats.

Det var det for denne gang, vi ses næste gang jeg oplever noget nyt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *