27 sep

Investering: De 3 tilbud – sikker økonomi

Nå – det er ved at være længe siden sidst, men der er faktisk sket en masse. For det første, så har jeg har haft tid til at holde lidt ferie med min dejlige familie, samt samle lidt energi til det, som nu igen hedder hverdag. Jeg vil faktisk ikke blogge om hvad jeg har gået og lavet, men mere om en rigtig spændende online portal, som jeg har fundet. Læs endelig med.

Du kender måske disse hjemmesider, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 tilbud. Jeg er personligt helt vild med dem – og jeg bruger dem flittigt. 3 tilbud på håndværkertilbud, 3 tilbud på advokater, 3 tilbud på autoforhandlere osv. Osv. – Du kender dem sikkert nok alle sammen.

I går faldt jeg så over domænet investeringsmuligheder.dk, som kvit og frit kan give mig 3 tilbud på min pensionsopsparing. Tja – nu overvejer jeg jo snart at gå af arbejdsmarkedet. I den forbindelse har jeg skullet overveje hvad der så skulle, og én af tingene var netop investering. Fra mit synspunkt, så er det en helt fantastisk mulighed, og jeg har allerede benyttet mig af det. I øjeblikket venter jeg bare spændt på, at se hvad jeg modtager den anden vej. Ud over pensionsopsparing, så arbejder de også med ens formueforvaltning. Der vil intet skadeligt med et økonomisk tjek.

Det som jeg elsker ved disse portaler, er at det bliver ekstremt håndgribeligt for mig som forbruger. Jeg behøver ikke at gå ud at kontakte den ene og den anden, men i stedet henvender de sig hos mig – og ligesom så meget andet salg, så er det hverken spild af min tid, eller deres, da jeg rent faktisk på egen vilje har vist min interesse i deres ydelse.

Udover det er håndgribeligt, så er det også nemt. I princippet er der andre konsulenter, som gør arbejdet for en selv, og man er som forbruger 100% sikker på, at det som man modtager er holdbart og professionelt.

Er der nogle af jer der har gode, såsom dårlige erfaringer med nogle af disse portaler, så hører jeg naturligvis gerne fra jer. Det er i hvert fald min opfattelse at dette fungerer ganske godt.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *